You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Ameland – Oost op zeven panelen

reinder-ourensma_2013_vanstrien1

Een uitnodiging naar Ameland én een fikse wandeling op Oost bleken een allereerste aanzet tot de meest recente serie landschapsschilderijen van Reinder Ourensma. Galerie Van Strien exposeert ze van 31 maart t/m 19 mei 2013. Zeven panelen van Reinder met daarop zijn impressies van een uniek Waddenlandschap, Ameland – Oost, waar de elementen heersen.

reinder-ourensma_2013_vanstrien_soateweedte

Galerie Van Strien presenteert vijf tentoonstellingen per jaar. Berber en Peter van Strien laten zich leiden door hun gevoel voor kwaliteit met een duidelijke voorkeur voor hedendaagse figuratieve kunst. Galerie Van Strien biedt zowel de kunst als de kunstliefhebber alle ruimte. Verschillende, in elkaar overlopende vertrekken over drie etages nodigen de bezoeker uit tot een spannende rondgang.

Galerie Van Strien is gevestigd in een monumentale veenkoloniale boerderij in de zuidoosthoek van Drenthe, op enkele kilometers van Emmen, aan de Vaart NZ 176 te Nieuw-Amsterdam. Snel en gemakkelijk bereikbaar via de A37 afrit 5 en vervolgens richting Erica.

Openingstijden: Vrijdag, zaterdag en zondag van 13 tot 17 uur.