You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Galerie Goeie Genade – Expo #1

Galerie Goeie Genade – Middelburg

Expositie #1
“Het is bijna zover. Op zaterdag 2 maart 2024 openen we de deuren van Galerie Goeie Genade voor de openingstentoonstelling “Expo#1” in Middelburg, Zeeland.

We zijn verheugd u uit te nodigen voor deze eerste expositie van 2024. We tonen een uitdagende en inspirerende combinatie van hedendaags realisme, met een grote mate van diversiteit, zowel in techniek, stijl als kunstvorm.

Met trots presenteren wij vijf getalenteerde kunstenaars met nationale en internationale successen. Kunstenaars met meer dan 30 jaar ervaring, maar ook aanstormend jong talent wiens werk hangt in privécollecties over de hele wereld. Zowel kunstenaars die de kunstacademie hebben gevolgd als autodidacten maken deel uit van deze expositie. De rode draad bij al deze kunstenaars is hun passie voor wat ze maken.

Kom kennismaken met de kunstenaars die aanwezig zijn bij de opening.

De kunstenaars
De tentoongestelde kunst is van: Berry Kuiper, Peter Smit, Renske Hercules, Reinder Ourensma, Mark Dedrie en Juanita Oosthuizen.

De feestelijke opening begint om 13:00 uur met een toespraak van de vroegere bewoonster van het pand ‘De Vier Heemskinderen’, waarin de galerie is gevestigd. Zij was de eerste ooit met een galerie in dat pand.

Wij heten u van harte welkom om onder het genot van een hapje, drankje en muziek van de Zeeuwse violiste Marieke Brokamp de kunst pareltjes te komen bewonderen.

G-ELP18NNS5X